Uw Virtueel Bedrijf

In tijden dat het beter is dat u niet meer met uw medewerkers samen op kantoor kan zitten zoals in deze coronacrisis, en veel mensen vanuit huis werken, is het contact met collega's een groot gemis. Hiervoor hebben wij een geweldige oplossing. Uw eigen virtuele kantoor. U kunt samen met uw personeel plaatsnemen in het virtuele kantoor. 

Dit is beter dan conference calls videobellen of andere communicatie oplossingen. Omdat iedereen een eigen avatar heeft en deze kan besturen, voelt het alsof u samen heel dicht bijelkaar bent. U kunt met elkaar praten via een headset of via tekstchat met elkaar communiceren. Voor mensen die niet online zijn kunt u een bericht achterlaten. 

Niet alleen is dit voor uw personeel een geweldige oplossing, een virtueel kantoor biedt ook oplossingen naar uw klanten toe. Zij kunnen uw virtuele kantoor bezoeken zodat u met hen in uw virtuele kantoor one-on-one zaken kunt bespreken of u kunt presentaties geven. Ook kunt u nieuwe klanten aantrekken die ook aan de virtuele wereld deelnemen. Of u nu virtuele goederen, diensten of fysieke goederen verkoopt, u kunt uw producten altijd in de virtuele wereld aanbieden. 

Wij bieden deze services aan in de virtuele wereld van Second Life. Iedereen kan er gratis een account aanmaken en een avatar kiezen (kan later volledig angepast worden). Alles is laagdrempelig en alles is mogelijk - u kunt het zo gek niet bedenken. Bovendien is het ook nog heel erg leuk. Er zijn zo veel locaties om naar toe te gaan zoals winkels, bars, clubs, atractieparken, kunst galleries, stranden, theaters, en nog zo veel meer. 

!! Let Op: sinds de coronacrisis is land in Second Life erg schaars geworden. We kunnen momenteel geen land meer kopen van de devellopers van Second Life zelf: LInden Lab, en zijn gedwongen om land te kopen van particuliere verkopers. Land word hierdoor duurder, en we hebben daarom de prijzen aangepast. Wanneer er weer land beschikbaar is kunnen we dit tot €100,- per maand voor een volledige regio goedkoper aanbieden. Wilt u dit goedkopere land, dan moet wel alles verhuist worden. We houden u op de hoogte van de mogelijkheden.

 

Prijzen

VOLLEDIGE REGIO:
• Prijs: €450,00 per maand
• 30.000 prims* -- 65.536 m²
• Volledige landeigenaarsrechten
• Maximaal aantal personen die tegelijk aanwezig kunnen zijn op uw land is 100.
• Kantoorpand naar keuze - volledig ingericht
• Volledige support bij al uw in-world activiteiten

 

KWART REGIO:
• Prijs: €150,00 per maand
• 7.500 prims* -- 16.384 m²
• U deelt uw land met maximaal 3 anderen
• Volledige landeigenaarsrechten
• Maximaal aantal personen die tegelijk aanwezig kunnen zijn op uw land is 100.
• Kantoorpand naar keuze - volledig ingericht
• Volledige support bij al uw in-world activiteiten

 

* Info: prims geven het aantal te plaatsen objecten aan. Zo kan een object uit meerdere prims (onderdelen) bestaan. Er word zo veel mogelijk gebruik gemaakt van mesh objecten. Dit zijn objecten die met 3D design software gemaakt zijn en in de virtuele wereld zijn geüpload. Deze mesh objecten bevatten heel erg weinig prims. Het aantal prims dat uw land zal hebben, en ook het aantal vierkante meters (m²) zal doorgaans ruim voldoende zijn voor uw wensen.

 

 © Copyright 2021 Maastricht Hosting. Alle rechten voorbehouden.