Prijzen

Alle prijzen op onze website en in onze webshop zijn in Euro's (€)  of in Amerikaanse Dollars ($) en zijn altijd inclusief BTW.

Er komen geen verdere kosten bij zoals setupkosten, transactiekosten, administratiekosten e.d.

U kunt in onze webshop betalen met:Als u op een andere wijze uw factuur wenst te betalen dan via de betaalmogelijkheden in onze webshop, neem dan contact op met onze klantenservice en vermeld uw factuurnummer, of ordernummer zodat wij uw betaling sneller kunnen terugvinden.

Factuur

Bij de reguliere facturatie zoals bij webdesign en onze extra services ontvangt u per e-mail een factuur als PDF-bestand (Adobe Acrobat Reader). U kunt deze factuur (binnen uiterlijk 30 dagen) betalen via PayPal (paypal[at]maastrichthosting.com *) of via onze bank (ING): NL66INGB0007747580(BIC voor Internationale transacties: INGBNL2A) - met als omschrijving het factuurnummer.
*: vervang [at] door @

Bankoverschrijving

Als u via uw bank wilt betalen en geen gebruik wenst te maken van iDeal (dat ook via uw bank gaat) dan kunt u het geld ook overmaken naar onze bankrekening: NL66INGB0007747580 (BIC voor Internationale transacties: INGBNL2A). Geef als omschrijving a.u.b. het factuurnummer zodat wij uw betaling snel kunnen terugvinden.

PayPal

U kunt makkelijk en snel betalen via PayPal: paypal[at]maastrichthosting.com *
*: vervang [at] door @
Deze optie is ook mogelijk via onze webshop.

Bitcoin

U kunt uw rekeningen ook via Bitcoin betalen.
Onze Bitcoin Wallet: 1J7DVo4584yGjAKSXSNVqKd4YuYcoGuabq
Wij kunnen u ook een Request sturen naar uw Bitcoin Wallet zodat u er zeker van kunt zijn dat u het juiste aantal Bitcoins betaald. Maak in onze webshop een support ticket aan met dit verzoek. Vermeld ook uw eigen Bitcoin Wallet.

 

Het is in geen enkel geval mogelijk om achteraf te betalen. Betalingen dienen binnen 30 dagen voldaan te zijn.

Heeft u zelf een onderneming die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, dan kunt u de BTW van de factuur via de belastingdienst terugvorderen. Onze gegevens (staan ook op de factuur):
BTW-nummer: NL001824832B43
Kamer van Koophandel inschrijfnummer: 70190054 (te Roermond)© Copyright 2021 Maastricht Hosting. Alle rechten voorbehouden.