Mail Service

Verzend u regelmatig  post naar uw klanten of personeel, zoals maandelijkse facturen, loonstrookjes, en dergelijke, en wilt u dit uitbesteden? Maastricht Hosting regelt dit graag voor u. Onze service is ook beschikbaar voor bedrijven met hele kleine hoeveelheden post (vanaf 1 pagina per maand). Om gebruik te kunnen maken van onze Mail Service dient u wel bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan.

U kunt de te verzenden documenten digitaal aanleveren, wij printen deze, stoppen deze in een enveloppe en bieden deze voor u aan bij een PostNL servicepunt voor verzending. Als er geen adres op de documenten staat, of het adres komt niet uit met de ruit in de A5 enveloppe die wij gebruiken dan gebruiken wij een A5 enveloppe zonder ruit en printen wij adresetiketten. In de afbeelding hieronder kunt u zien waar de ruit in de enveloppe zich bevind.

Gewichten voor verzending:
1 A4 Papier: 5 gram
1 A5 Enveloppe: 7,6 gram

SERVICE OMSCHRIJVING PRIJS PER STUK
Print & Verzend Service Wij printen de te verzenden stukken op A4 papier (zwart/grijstinten), vouwen deze en doen deze in een blanco enveloppe (A5) met ruit, en verzenden deze met PostNL. Tot 20 gram (maximaal 2 A4 documenten).

1,50
Adressering Service Wij printen adresetiketten en plakken deze op een blanco A5 enveloppe zonder ruit.

0,15
Printen In Kleur Meerprijs per pagina →
De pagina's worden in kleur afgedrukt op A4 papier.

0,20
Enveloppen Met Logo Meerprijs per enveloppe →
De te verzenden stukken worden in een A5 enveloppe gedaan met uw logo op de voorzijde in full-color met eventueel uw retouradres.
Let op: Deze optie kan alleen bij verzending van minimaal 100 stuks per maand!
Levertijd: maximaal 5 dagen.
0,20
       
bestel nu


De prijs van de Print & Verzend Service is voor poststukken die binnen Nederland verzonden moeten worden. Voor poststukken naar het buitenland geldt een ander tarief. De meerprijs (tarieven PostNL) zal worden toegevoegd aan uw factuur indien deze nog niet is betaald, anders word er een nieuwe factuur aangemaakt.

Op dit moment zijn bovenstaande opties het enige dat wij aanbieden. Wij zijn van plan deze service uiteindelijk uit te breiden zodat wij ook mailings in andere formaten dan A4, andere soorten drukwerk en envelopformaten en dergelijke zullen verwerken.BESTELLEN


Klik op de Bestel Nu knop om uw eerste bestelling te plaatsen.
U ontvangt binnen 2 dagen een e-mail met inloggegevens van een FTP account (van 100 MB) waarmee u de bestanden kunt uploaden naar onze servers.

Heeft u eenmaal een webshop account en een FTP account van ons, dan kunt u uw nieuwe te verzenden bestanden uploaden en dan een bestelling plaatsen in onze webshop voor de nieuwe mailing.
Mail Service bestellingen worden binnen 2 werkdagen in behandeling genomen en binnen maximaal 5 werkdagen geheel verwerkt (inclusief verzending).

 

Instructies Doorsturen Bestanden

U kunt uw documenten uploaden als bijvoorbeeld Word of PDF (Adobe Acrobat Reader) bestand naar uw FTP map.

U kunt de bestanden via een FTP programma zoals FileZilla (gratis) doorsturen.
(handleiding FileZilla: https://maastrichthosting.com/filezilla.pdf)

U kunt met FileZilla inloggen door te klikken op Bestand en Sitebeheer.
Protocol: FTP
Host: ftp.emphihost.com
Poort: 21
Inlogtype: Normaal
Gebruiker: {uw gebruikersnaam} - bijvoorbeeld: uwnaam@maastrichthosting.com*
Wachtwoord: {het aan u per e-mail toegezonden wachtwoord}
* Uw gebruikersnaam is een @maastrichthosting.com e-mailadres. Dit is geen echt e-mailadres, dat wil zeggen u kunt dit e-mailadres niet gebruiken om e-mails te sturen en ontvangen. Dit is enkel om in te loggen op uw FTP.© Copyright 2021 Maastricht Hosting. Alle rechten voorbehouden.