Webdesign

We kunnen een website voor u ontwerpen naar de huissijl van uw bedrijf. Of voor particulieren een website met bijvoorbeeld uw eigen foto's. Het maakt niet uit of u slechts enkele pagina's wenst met wat informatie of een heel uitgebreide website met webshop. Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing.

Om een offerte aan te vragen, maak een support ticket aan in onze webshop, en geef zo gedetailleerd mogelijk weer wat uw wensen zijn. Voeg eventueel een ontwerptekening bij als bijlage. Wij maken aan de hand van de gegeven informatie een offerte. Deze ontvangt u binnen 5 dagen per e-mail. Als u met de offerte akkoord gaat kunt u dit aangeven door op de e-mail te reageren. Dit is voor ons het makkelijkste gezien uw gegevens in de offerte mail staan. Daarna krijgt u per e-mail een factuur van ons. Deze kunt u betalen binnen 30 dagen via een bankoverschrijving of PayPal (gegevens staan in de factuur).

Nadat wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij aan de slag gaan met ontwerpen. Als het ontwerp klaar is dan sturen wij per e-mail screenshots (afbeeldingen) van het ontwerp. U kunt dan aangeven of er nog iets veranderd dient te worden. Als u tevreden bent met het ontwerp dan word de website opgeleverd. Wij kunnen gratis voor u de websitebestanden uploaden naar uw server. De websitebestanden worden aangeleverd per e-mail als ZIP bestand.

TIP: Naast webdesign bieden wij ook websitebeheer pakketten aan.

Indicatieprijs Webdesign
Website tot 20 pagina's in uw eigen huisstijl met contact pagina (scripts) in HTML en PHP met afbeeldingen en teksten. Tijd tot oplevering: tot 30 dagen Prijs: €400,-© Copyright 2021 Maastricht Hosting. Alle rechten voorbehouden.