Mail Service

Als u als onderneming uw vaste postverzending zoals facturen en loonstrookjes wilt uitbesteden dan kan Maastricht Hosting u nu van dienst zijn. Uw drukwerk word afgedrukt, gevouwen, in een enveloppe gedaan (eventueel met uw eigen logo) en verzonden.

➲ Meer informatie? Lees verder → Klik hier...Foto Service

Als u door ons uw website laat ontwerpen, kunnen wij op locatie foto's nemen die we op uw website plaatsen. Dit kan heel interessant zijn voor bijvoorbeeld horeca ondernemingen. U kunt zelf bepalen van welke ruimtes we foto's maken. Maar ook als u niet door ons uw website heeft laten ontwerpen, kunnen we foto's komen maken. Wij maken uitsluitend foto's op locatie, en dus niet in een fotostudio. We maken gebruik van professionele fotocamera's met diverse verwisselbare lenzen en accessoires. De foto's worden aangeleverd op een USB stick. De kosten zijn per sessie (van maximaal 2 uur): €250,- inclusief BTW. Er komen verder geen kosten bij zoals voorrijdkosten of andere kosten.ICT Services

Op kleine schaal, voor enkele klanten in Maastricht en omstreken verrichten wij kleine ICT diensten zoals: installatie van besturingssysteem, aanleggen netwerk (kabel en/of WiFi), repareren van computers en vervangen van kapotte onderdelen, instellen van e-mail accounts, en installeren software. Op dit moment gebeurd dit op kleine schaal, en we willen dit in de toekomst verder gaan uitbreiden. Prijzen gaan per offerte. We nemen op dit moment geen opdrachten aan van nieuwe klanten gezien de drukte op dit moment.© Copyright 2019 Maastricht Hosting. Alle rechten voorbehouden.